In Mindstyle on
23 september 2017

A DAY IN THE LIFE

Mariët Mons Fotografie

Ik word wakker naast Luna om 6 uur. Ze slaapt. Ik kijk zo graag naar haar lieve kleine gezichtje. Diepe ademhalingen. Nadat ik haar goedemorgen kus verlaat ik stilletjes de slaapkamer.

Ik begin de dag met wat simpele zonnegroeten om mijn lichaam uit de kreukels te strijken en doe een Kundalini kriya meditatie die me helpt om in de juiste mindset voor de rest van de dag te tunen.

Mijn mindset werk is solide en diep. Ik zet mijn intenties en neem actie om me dichter bij mijn doel te brengen. Ik lees boeken die me op de juiste gedachten brengen. Ik zing mijn mantra’s en voel de dankbaarheid door me heen stromen voor alle kleine dingen in mijn leven. Luna die wakker wordt en in haar handjes klapt, de vrolijkheid zelve. Mijn gezondheid. Mijn lichaam dat er weer bovenop is gekomen. Moederschap ervaren met dit prachtige mensje. De luxe hebben om te gaan reizen. Het léf hebben om te gaan reizen. Om ondernemer te zijn. Om boven mijn angsten uit te stijgen. Om het leven op míjn manier te leiden terwijl ik doe wat ik het liefst doe.

Ik maak Luna wakker, voed haar in bed en maak haar klaar voor de opvang met een lekker ontbijtje. Samen aan tafel. God, wat wordt ze toch snel groot. Wat heeft ze een heerlijk eigen willetje. Ik ben trots op hoe we het samen voor elkaar hebben. Terwijl ik haar weg breng stel ik me voor dat ik niet op de Brabants wegen rijd, maar dat we langs vulkanen en uitgestrekte stranden rijden. De wind door mijn haren, zonnebril op mijn neus en salsa uit de speakers.

Eenmaal thuis lees ik mijn ideale klant omschrijving nog eens goed door, en alle mogelijke bezwaren die in haar opkomen bij de angst om in haar volle kracht te gaan staan. Ik ken haar beter dan dat ze zichzelf kent. Ze houdt van reizen, staat open voor persoonlijke groei en is er klaar voor om 100% JA tegen zichzelf te zeggen en haar middelmatige leven voorgoed vaarwel te zeggen, ze weet dat haar spirituele praktijk van yoga en meditatie haar helpt om de juiste stappen te nemen en dat zij de enige is die verantwoordelijk is voor haar eigen geluk. Ze ziet nu in dat een slachtoffer zijn van haar omstandigheden haar nooit verder zal helpen, en besluit alle drama van zich af te werpen. Ze is niet langer afhankelijk van anderen. Ze neemt de beslissing om nu, voor eens en altijd, voor zichzelf te gaan staan. Haar verlangen naar dat droomleven vol authenticiteit en vrijheid is groter dan haar angst. Ze weet dat die angst onderdeel is van de drama die ze nu achterlaat. Die helpt haar niet vooruit te gaan. Ze weet wat erachter zit en voelt zich alleen nog maar meer bekrachtigd om haar schepen achter zich te verbranden.

Ik werk niet met slachtoffers en negatief gemekker en geklaag. Ik werk met vrouwen die zien dat met vertrouwen, zichtbaarheid, warmte, echtheid, authenticiteit en pure rauwheid ze er wel gaan komen.

Ik doe mijn yoga sequence met houdingen die me helpen door mijn weerstand heen te breken en voel me mega powerful. Ik weet dat er genoeg klanten zijn voor iedereen en dat ik de juiste klanten als vanzelf naar mij toe trek door mijn boodschap loud & clear naar buiten te brengen. Mijn huis inspireert me om te leven naar mijn kernwaarden: vreugde, liefde en vrijheid.

Ik lees de aanvragen door van potentiële klanten en print ze uit. Met een markeerstift markeer ik de woorden die me opvallen, ik leer haar taal spreken en zie de wereld door haar ogen. Ik zie het al helemaal voor me. Ze zet ergens in Costa Rica een yoga retreat op, diep geworteld in haar goddelijke vrouwelijke wezen en veroorzaakt een enorme ripple effect met het prachtige werk dat ze doet. Maar ze is bang dat het haar niet lukt. Ze is bang dat ze niet professioneel genoeg overkomt als yogadocent. Ze voelt dat ze bevestiging van anderen nodig heeft om de stap te durven wagen, maar die krijgt ze niet. Mensen zeggen dat ze nooit geld kan verdienen onderweg, en ze laat zich uit het veld slaan. Maar ze weet als geen ander dat er vele vrouwen zijn die haar droom wel leven. En ook al kan ze dan misschien geen handstand, ze weet dat zij is voorbestemd om dit leven te gaan realiseren. Vol avontuur, natuur en vrijheid. Verbinding. Groei. Aarden. En er weer bovenuit stijgen.

Ik mediteer nog even om mijn energie hoog te houden en houd mijn eigen visie goed voor ogen. Ik lees nog een keer door wie mijn ideale klant is. Ik haal diep adem en zeg tegen mezelf: “Dit wordt echt de beste Divine Deep Dive sessie ooit.” terwijl ik haar voor me zie, en ze zegt ja tegen zichzelf en tegen mij. Geen enkel bezwaar, ze is er helemaal klaar voor om in zichzelf te investeren. Ze vindt het wel spannend, want ze kan nog niet helemaal geloven dat ze er nu echt voor gaat. Het is toch wel een sprong in het diepe. Maar ze gaat ervoor. Klaar met de smoesjes en het gezeur en gemekker.

“Als je nu meteen betaalt, krijg je er een bonus overvloed visualisatie bij cadeau.”

“Precies wat ik op dit moment nodig heb!” en ze drukt op “Pay”.

Wauw. Wat een eer om deze prachtvrouw te mogen gaan begeleiden. Wat een eer om geld te mogen verdienen met wat ik het liefste doe. Wat een eer om vrouwen hun kracht terug te zien claimen. Ik ben zo dankbaar. Wat een avontuur.

Ik monteer daarna de yogales van week 3 in elkaar en voel kriebels diep in mijn buik. Dit gaat echt fantástisch worden. Ze gaat het geweldig vinden. De overvloed visualisatie gaat onderweg. Op naar haar nieuwe womanifestor.

Ik bel mijn vriendin op: “We hebben iets te vieren! Er is nog een vrouw met een vuur in zich dat niet te doven is. En ze gaat ervoor! Zullen we samen eten?”

Zij haalt Luna op van de opvang terwijl ik de boodschappen doe. Terwijl we aan het koken zijn gaat Luna ineens staan. Los!!! Ik kan het bijna niet geloven. Uit onze shit hole gekropen. Hoe diep we toen zaten. Ik zeg “we”, want zij was nog compleet in symbiose met mij. En nu staat ze hier. Los. Zelfstandig. Groot en krachtig. Alsof ik weer vanaf 0 ben begonnen en zij samen mijn pad omhoog volgt. Mijn kleine grote meid. Zo dankbaar. Zo trots. Wat gaan we ervan genieten samen in Mexico.

We lezen nog een Jip en Janneke verhaaltje en binnen een halfuur ligt Luna in een diepe, vredige slaap. Ik kan wel janken als ik haar zo zie liggen, van geluk. Nog even snel de laptop open. OMG, mail! Een nieuwe aanvraag. Zou dit nog zo’n ideale ideale klant zijn?

Ze woont nog thuis en spaart al haar geld om… te gaan reizen!!! Ondertussen probeert ze wel yoga te doen, maar raakt ze af en toe verstrikt in haar zware horecabaan en heeft ze ook nog een relatie. Ze weet nog niet of ze er klaar voor is om te investeren in een privé coach, maar geeft wel toe dat het tijd wordt om haar dromen nu eens echt waar te maken. Haar familie vindt het maar raar dat ze zo ver weg wil, en dan het liefst ook nog met zo min mogelijk spullen zo lang mogelijk de hort op. India. Yoga shala. Mijn hart maakt een sprongetje. Deze dame weet van wanten.

Ik zet een kop thee en schrijf in mijn journal. Ik ben de allergelukkigste single moeder, yogalerares & online coach die ik me in dit leven kan wensen. Ik blader nog even door de Sutra’s van Patanjali heen nadat ik me gedoucht heb, en val om 10 uur in een diepe en zeer tevreden slaap.

 

 

P.S. En ik heb nog 1 plek vrij: Divine Her Nature (deuren sluiten 29 september)

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Mama/ oma

  Wat een fijn verhaal om te lezen.. ben trots op jou en Luna.. jullie doen het goed samen ♡

  23 september 2017 at 20:34
  • Reply Debby

   Je bent de liefste!

   24 september 2017 at 10:59
 • Reply Desi

  <3333 Trots op jou!

  23 september 2017 at 21:26
  • Reply Debby

   <333 liefie!

   24 september 2017 at 10:59
 • Reply Sabine

  Wat een pracht verhaal! Echt om trots op te zijn meid! ❤

  24 september 2017 at 12:11
 • Reply Rob Alberts

  Met plezier gelezen.

  Je kunt trots zijn op wat jij bereikt

  Bewonderende groet,

  25 september 2017 at 18:10
 • Reply Jessica

  Wat mooi opgeschreven meis en wat fijn dat het zo goed met jou, Luna en je droomjob gaat! 🙂

  28 september 2017 at 12:06
 • Reply Ingrid

  Wat prachtig geschreven en wat zijn jullie een geweldig stel samen.
  Mama en kind. Moeder en dochter. Verbonden. En ook nog een, mooie en liefdevolle, oma erbij om de cirkel rond te maken

  30 september 2017 at 08:40
 • Reply Michelle

  Erg leuk om eens een kijkje in jouw dag te krijgen! Super dat je zo’n positieve en fijne vibe te pakken hebt. En de eerste stapjes, zo bijzonder! <3

  1 oktober 2017 at 19:35
 • Reply Esmeralda

  Wat een heerlijk verhaal om te lezen. Echt met plezier gelezen! Wat fijn dat je zo gelukkig bent samen met je dochtertje en alles erom heen 🙂 Succes met alles!

  25 oktober 2017 at 21:34
 • Leave a Reply

  Dream on!

  Translate »