About the blogger

Namasté. Mijn naam is Debby (1988), ik ben het gezicht achter Bohemian Dreams. Wie ben ik in een notendop? Een avonturier. Liefhebber van het leven in hoge pieken en diepe dalen. Gezond en bewust voor mijn lijf zorgen. Ik praat graag over persoonlijke groei gezien ik zelf ook van ver ben moeten komen. Met een enorme liefde voor de natuur en Romaanse talen. Single en moeder, in willekeurige volgorde.

Mijn grote droom is om samen met mijn dochter de wereld rond te reizen. Helaas gooide het HELLP-syndroom roet in het eten, en moet ik nu al blij zijn als ik mijn huishouden op orde heb en aan mijn slaap kom. De grote droom staat even op hold. Minimaliseren is nu in alle opzichten mijn grootste bezigheid: rust, reinheid en regelmaat staan voorop. Daarover vlog ik veel op mijn YouTube kanaal.

Ik kan echter niet stil zitten. Ik sta met één voet bij mijn roots in Nederland, en de andere loopt het liefst ergens rond een kampvuur te dansen, in het mulle zand op het strand te wroeten of in de regenplassen te stampen.

Daarom ben ik momenteel bezig om mijn droomleven op te bouwen, zodat ik straks elke dag vol energie mijn bed uit kan springen. Ik streef een bewust, simpel en betekenisvol leven te leiden.

Zo geef ik online Spaanse privélessen, ben ik in opleiding tot Hatha yogadocente (klaar in 2018) en wil ik daarna ook nog coaching gaan geven, omdat ik er oprecht kriebels van krijg als ik jou kan helpen om in je kracht te gaan staan en het leven van je dromen te leiden – want als je het kunt dromen, dan kun je het ook doen.

Een van mijn grootste passies is om met andere mensen een diepe verbinding te leggen, die inner spark te vinden die je één op één kunt oprakelen, zij het in gesprekken of in een innige meditatiesessie. Door mijn oneindige nieuwsgierigheid naar het onbekende, heeft mijn perspectief op het leven een nogal brede horizon gekregen. Velen vinden dat ongebruikelijk of extreem, voor mij is het echter een pleidooi om het leven met een open blik te ontvangen.

Ik streef ernaar mijn leven zo authentiek en gezond mogelijk te leven, op mijn eigen manier, zodat ik volledig trouw aan mezelf blijf. Misschien ligt dat ver van de maatschappelijke norm af, en de grote les die daarin verborgen zit is om alles en iedereen te accepteren zoals het is. Iedereen is uniek, ik vind het prachtig als iemand ‘anders’ durft te zijn. Liefde voor jezelf is zó belangrijk, pas dan kun je ook de rest omarmen.

blog1

Ik deel mijn persoonlijke groei met jullie op dit blog. Weet dat je goed bent zoals je bent, ik deel alleen mijn visie en jij hebt recht op die van jou. Wellicht steek ik een vuurtje aan dat bij jou gaat branden, maar dat is zeker geen must. Dit blog is mijn creatieve uitlaatklep en ik ben zeer dankbaar voor de leuke reacties en warme toedrachten die ik van mijn lezers en kijkers krijg, jullie maken onderdeel uit van mijn avontuur. Hier vind je artikelen over mijn reisavonturen, yoga, mindful leven en natuurlijk (single) moederschap.

Waar ben ik geweest?

Ik woonde in Nederland, Spanje en Nicaragua. Ik reisde door Spanje, Italië, Frankrijk, België, Marokko, Guatemala, Honduras, Costa Rica, Belize, Nicaragua, de Verenigde Staten, Griekenland en Engeland.

Welke talen spreek ik?

Ik spreek vloeiend Engels en Spaans. Mijn moedertaal is Nederlands. Ik kan basisgesprekken voeren in het Catalaans, Frans en Italiaans. Ik ben een talenfreak pur sang.

Diploma’s op zak

  • Master of Arts Taalwetenschappen: Interculturele Communicatie – Spaans 2015
  • Bachelor of Arts Geesteswetenschappen: Romaanse talen en culturen – Spaans 2012
  • Ramon Llull Catalaanse taal niveau B1 2012
  • DELF Franse taal niveau niveau B1 2011
  • Propedeuse lerarenopleiding Spaans 2008
  • DELE Spaanse taal niveau A2 2006

Debby signature

 

 

Translate »