In Mindstyle, Yoga on
24 maart 2017

Van bijbaan naar bedrijf met de Yoga Business Coach

Had ik al verteld dat ik met de Wet van Aantrekkingskracht aan de slag ben gegaan? Nou… ik word op mijn wenken bediend. Bij het opzetten van mijn eigen yogabedrijf waar ik nu volop mee bezig ben, ben ik in contact gekomen met Corine van Zoelen, de Yoga Business Coach. Zij biedt een geweldig online programma aan waarin ze je stap voor stap begeleidt naar een yogabedrijf als ondernemer. Precies wat ik nodig had!

Van Bijbaan naar Bedrijf is een online training waarbij de Yoga Business Coach ervoor zorgt dat yogadocenten hun passie gaan leven en van hun bijbaan als yogadocent hun bedrijf gaan maken. Doe je ook mee?

Ik denk dat Corine een prachtige missie heeft: in 2025 wil ze dat 50% van de vrouwlijke Nederlandse bevolking meer rust ervaart door middel van yoga. Dit kan ze niet alleen. Dit kan ze wel bereiken door ervoor te zorgen dat meerdere yogadocenten helder hebben wat hun missie is, wat hun drijft, wie hun ideale klant is, doordat ze zichtbaar zijn, wat ze willen verdienen om in levensonderhoud te kunnen blijven voorzien op deze prachtige aarde met hetgeen wat ze het allerliefste doen en wat hun passie is. Ik geef graag het stokje door met dit stukje op mijn blog, want ik weet dat er veel dames meelezen die ook yogalerares zijn.

De training gaat morgen van start, vandaag is dus de laatste dag om je aan te melden. Aan de hand van de Namasté-methode ga je, afhankelijk van het pakket dat je aanschaft (7 weken, 3 maanden of 6 maanden), een traject aan waarin je grote stappen gaat maken met betrekking tot je yogabedrijf. Corine gaat mij persoonlijk ook coachen, dus jullie gaan snel meer van me zien!

In 7 weken volg je de online modules, bij het coachtraject van 3 maanden werk je samen met Corine en de andere deelnemers, en bij het traject van 6 maanden krijg je ook nog een één op één werkdag met je coach. Kijk even op de website voor de precieze specificaties van de programma’s.

Je hebt nog tot vanavond 23.59 om jouw training of coachingstraject te kopen, dat doe je hier.

Wil je eerst kennis maken met de Yoga Business Coach? Corine heeft verschillende gratis online challenges uiteengezet, waarvan de Zakelijk zijn in Yoga challenge over geldaffirmaties, omzetdoelen, verdienmodellen en jezelf zakelijk neerzetten er één is. Ook geeft ze regelmatig webinar Q&A’s waarin veel vragen worden verduidelijkt. Wat een sprankelende energie!

Ik hield aan haar Namasté challenge een mooie woordenwolk over nadat ik aan zo’n 10 vrienden vroeg wat mijn 3 sterkste kwaliteiten zijn. Als grote winnaar kwam daaruit: doorzettingsvermogen. Ik vond deze woordenwolk zo krachtig, dat ik er een vision board van heb gemaakt. Ik wens een toekomst vol doorzettingsvermogen, kwetsbaarheid, avontuur en zelfreflectie voor mij en Luna, met heel veel zon, yoga en reizen. Deze hang ik op een plek waar ik er elke dag tegenaan kijk. Het begin is gemaakt!

De challenge is nu voorbij, maar houd haar Facebook in de gaten voor meer!

De Yoga Business Coach steunt met iedereen die een online training boekt het werk van Steffi de Pous in Lesbos. Ze is yogadocent uit Amsterdam en helpt met haar stichting vluchtelingen en zwerfhonden op Lesbos.

Een heel fijn lenteweekend allemaal! Ik ga even een gat in de lucht springen.

Doei!

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Ine

  Go go go powerDebby. Ook hierin zien wij weer jou doorzettingsvermogen !
  Ik wens je heel veel geluk en succes met jou toekomstdroom als yogadocent… ik ben heel blij je weer plannen te zien maken en je energie te voelen…go for it, you can do it !♡♡♡

  25 maart 2017 at 01:24
  • Reply Debby

   Ahhh lieverd!!! <333 love you!

   25 maart 2017 at 08:13
 • Reply Corine

  Wauw wat een mooi stuk! Doorzettingsvermogen is een goede eigenschap voor een yogadocent en de beste eigenschap voor een ondernemer !

  25 maart 2017 at 08:23
  • Reply Debby

   Yeaaaah, ik heb er zin in!

   25 maart 2017 at 09:26
 • Reply Ingrid

  Je weet waar je het voor doet…..voel je goed!

  26 maart 2017 at 09:30
  • Reply Debby

   Thanks 😀

   26 maart 2017 at 19:39
 • Reply Karin

  Hallo Debby, nog maar vers van de pers onze kennismaking op het vbs event, kom ik dit mooie stukje tegen wat je vanuit je hart hebt geschreven.
  Wat fijn dat je zo gecoached kan worden en het deelt met iedereen.
  Go for IT.

  14 april 2017 at 16:02
  • Reply Debby

   Dank je wel lieverd, was een fijn gesprek zo juist!

   15 april 2017 at 14:38

  Leave a Reply

  Dream on!

  Translate »