In Yoga on
13 oktober 2017

Hoe start je een bedrijf from scratch?

Omdat ik Corine mega dankbaar ben voor haar hulp, ideeën en initiatief voor dit fantastische programma, wil ik er hier nog een keer over schrijven.

Zonder coach was ik waarschijnlijk nog steeds hartstikke depri en besluiteloos geweest. Ik ben opgestaan en voor mijn droom gegaan, en nu mag ik elke week fantastische vrouwen coachen die voor hun droomleven gaan. Ik had een half jaar geleden niet eens kunnen bedenken dat mijn bedrijf er zo uit zou gaan zien.

En ik merk dat veel mensen het toch een brug te ver vinden, een coach. Want ze kunnen het wel zelf. En het kost veel te veel geld. En je kan het toch ook zelf doen. JA. Dat dacht ik dus ook. Maar wat heb ik toch in een sneltreinvaart een hoop uit de grond gestampt, wat ik zonder deze hulp nooit had kunnen doen.

Dus, ben jij ook (aanstaand) yogadocent en heb je nog geen idee waar je moet beginnen – want dat wist ik ook niet, een half jaar terug. Neem dan een kijkje bij Corine haar training van Bijbaan naar Bedrijf.

Previous Post

4 Comments

 • Reply Sabine

  Wat een mooi filmpje! Ik heb zoveel bewondering voor hoe je jezelf hebt neergezet en je bedrijf hebt opgebouwd. Ik ben nog steeds bezig met de opbouw en twijfel heel erg over een coach. Sowieso wil ik denk wel iemand gaan vragen voor het marketinggedeelte. Hoe zet ik mezelf in de markt en wat je ook zegt, hoe leer je geld te vragen. In die dingen ben ik echt niet zo goed nog maar wil ik wel dolgraag leren. Er zijn er velen die mij inspireren en jij hoort daar absoluut bij!

  13 oktober 2017 at 23:00
  • Reply Debby

   Wat lief, thanks! Ik weet niet of je mijn mail hebt gehad, maar ik ga ook met business coaching starten 🙂 Ik stuur je even een bericht!

   14 oktober 2017 at 09:57
 • Reply Desi

  Ik vind het zo gaaf wat je allemaal doet. Echt petje af voor alles wat je in zo’n korte tijd voor elkaar hebt gekregen. Mega inspirerend en motiverend. Je bent een topper <3

  15 oktober 2017 at 15:00
 • Reply Lotje

  Knap dat je voor je bedrijf bent gegaan. Zelf ben ik een te grote perfectionist om er aan te beginnen.

  25 oktober 2017 at 21:18
 • Leave a Reply

  Dream on!

  Translate »