In Mindstyle, Set yourself free on
1 mei 2017

DE KRACHT VAN VISUALISEREN – Lancering van mijn bedrijf Luna Circle

Het is even stil geweest hier… Maar dit is de reden waarom: mijn bedrijf staat op poten!!! In deze video zie je hoe ik met een Facebook live uitzending de lancering vierde. Confetti en bubbels included!

Ik neem je mee in mijn verhaal, laat je zien wat de kracht van visualiseren is met een fantastische oefening, en vertel je hoe je lid wordt van de besloten Facebook community die binnen een week al 90 leden telt.

Ik heb hard aan de website gewerkt, je kunt hier een gratis ebook downloaden. Ik stond van de week in het lokale weekblad, de eerste aanmeldingen voor mijn les zijn binnen en de video werd op de Facebookpagina maar liefst 1400 keer bekeken. Ik voel me een rijk mens!

Bedankt voor je steun, en als je onderdeel wilt worden van deze mooie en warme community, je bent van harte welkom *GIRLS ONLY*!

 

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Mona

  Heel veel succes en plezier gewenst met dit nieuwe mooie pad in je leven!

  1 mei 2017 at 17:40
  • Reply Debby

   Thanks Mona! 😀

   1 mei 2017 at 17:48
 • Reply Sabine

  Gefeliciteerd meid! Echt heel tof! Heb nu pas de video gekeken, echt geweldig!

  1 mei 2017 at 19:42
  • Reply Debby

   😀 Dank je wel! Leuk dat je het gekeken hebt <3

   2 mei 2017 at 10:48
 • Reply Saar

  Veel plezier en succes hiermee! Goed gedaan hoor, je live uitzending!

  2 mei 2017 at 11:18
  • Reply Debby

   Dank je wel lieverd!

   2 mei 2017 at 20:10

  Leave a Reply

  Dream on!

  Translate »