In Yoga on
2 september 2017

Doe je mee met mijn challenge? Wees er snel bij!

Lieve lieve Bohemian Dreams lezers. Ik weet dat ik jullie verwaarloosd heb, maar ik ben jullie niet vergeten. Ik heb mijn blog opgeofferd in ruil voor het opzetten van mijn droombedrijf. Ik durf nog niet te zeggen wat de toekomst van dit blog zal zijn. Maar wél wil ik jullie van harte uitnodigen om bij de lancering te zijn! Aanstaande maandag begint mijn gratis yoga & coachinig challenge.  Doe je ook mee?

 

Taking Steps With Soul – 5 dagen gratis online live trainingen

Ik ga het hebben met je over:
 Ontdekken wie je bent en je diepst verlangde gevoel manifesteren
 De kunst van kwetsbaar zijn en antwoorden vinden in meditatie
 Vind je ‘why’: vertrouwen vinden met vreugde
 Kijk je angsten diep in de ogen en leer ze te omarmen
 Je gaat de eerste stap naar je toekomstige zelf nemen
 BONUS: een dagelijkse yoga/coaching oefening aan het einde van elke video

Deze challenge is voor jou als:

 Je helemaal klaar bent met uitstellen en nu echt actie wilt ondernemen naar je dromen en doelen
 Je een duidelijke visie wilt hebben over wie je bent en wat je wilt
 Je je angsten onder ogen wilt komen en ze uit wilt zwaaien
 Je je beperkende overtuigingen wilt ombuigen rondom jouw potentieel
 Je je geaard en gegrond wilt voelen terwijl je in de leegte van iets nieuws en onbekends stapt
 Je door je blokkades heen wilt breken en je vrij wilt voelen
 Je wilt leren hoe je de juiste energie, mensen en geld in je leven kunt aantrekken op een nieuwe manier
 Je een consequente spirituele praktijk (zoals bijv. yoga/meditatie) aan wilt houden die je helpt om met gemak te groeien

Ik zou het mega tof vinden om je in de groep terug te zien, na al het moois wat we hier samen gedeeld hebben. De challenge is voor vrouwen die weten dat ze voorbestemd zijn voor iets groots, maar die het toch maar blijven uitstellen omdat ze niet weten waar ze moeten beginnen of omdat ze bang zijn voor wat er komen gaat. Ik werk in het Engels en de challenge wordt dus ook in het Engels gehouden, dan weet je dat alvast. Hier lees je er alles over en meld je je aan. In de mail krijg je dan alle info. Zie ik je vandaag in de groep?

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Dream on!

Translate »