In New life on
10 maart 2017

MOMMY VLOG: WASBARE LUIERS

Na lang wachten; hier is ‘ie dan! In deze video vertel ik je alles wat ik in de korte periode dat ik wasbare luiers gebruik, heb geleerd. Wasbare luiers zijn – in tegenstelling tot wat veel mensen denken – zeer vriendelijk in gebruik en zeker in overweging te nemen mocht je je baby het liefst in natuurlijk materiaal willen wikkelen en een milieuvriendelijker alternatief willen gebruiken dan wegwerpluiers. Volgende week laat ik je de rest zien van onze gezellige week samen!

Kaatje Katoen: https://www.kaatjekatoen.nl/
Little Lamb: https://www.littlelambnappies.com/

❤ Abonneer je op mijn kanaal.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Rob Alberts

  Ik herinner mij de kookpot op het fornuis.
  Soms mocht ik aan de wringer draaien om ze weer droog te krijgen.

  Nostalgische groet,

  11 maart 2017 at 08:31
  • Reply Debby

   Haha, ja, vroeger ging dat toch iets anders dan nu!

   11 maart 2017 at 12:28
 • Reply Eigenwijzehuisje

  Kun je de Little lamb broekjes niet gebruiken als overbroekjes? Gewoon geen inlegger erin en over de Totbots doen. Voor het vervoer van natte wasbare luiers kun je een wetbag gebruiken. Leuk dat het je bevalt!

  29 maart 2017 at 12:32
  • Reply Debby

   Thanks voor de tips! Die zijn van een ander formaat dus dat past niet haha!

   31 maart 2017 at 08:36

  Leave a Reply

  Dream on!

  Translate »